Steun ons

Bestel hello gorgeous nummer 13

Op de website van hello gorgeous bestel je nummer 13, de speciale HIV UIT DE KAST editie. Je kunt ook andere vorige edities van hello gorgeous bestellen.

De stichting hello gorgeous wil leven met hiv normaliseren en zo het stigma te bestrijden. Wij werken van binnen naar buiten: mensen met hiv krijgen meer zelfvertrouwen, waardoor ze zich meer laten zien. Meer zichtbaarheid van mensen met hiv is volgens ons een van de beste manieren om stigma en onwetendheid te bestrijden. Wij geven vier keer per jaar hello gorgeous magazine uit, het enige tijdschrift over leven met hiv in ons land.

Lees meer over onze overige activiteiten op www.hellogorgeous.nl

Steun ons

Vind je het belangrijk dat we werken aan het bestrijden van hiv-stigma? Dan kan je hello gorgeous steunen met een éénmalig bedrag. Je kan elk bedrag dat je wilt overmaken op:

ING: 6465728
IBAN: NL82 INGB 0006 465728
Ten name van: Stichting hello gorgeous
Graag vermelden bij Mededelingen: Donatie

Wil je een donatiebewijs? Stuur dan een mail naar info@hellogorgeous.nl.

Alvast hartelijk dank voor je steun.

Neem een abonnement op hello gorgeous

Steun hello gorgeous door een abonnement te nemen. Vul onderaan deze pagina het bestelformulier in.

hello gorgeous verschijnt vier keer per jaar en kost € 27,50 voor een heel jaar inclusief verzendkosten binnen Nederland. Woon je in het buitenland en wil je ook hello gorgeous steunen met een abonnement? Dat kan, maar kost extra aan verzendkosten. Kies op het onderstaand formulier het land waar je woont en je ziet direct wat een abonnement inclusief verzendkosten voor jou kost.

Hiv Vereniging is dé patiëntenvereniging die opkomt voor de belangen van mensen met hiv. Dat doen we door leden te helpen als ze gediscrimineerd zijn vanwege hun hiv-status, maar ook door een actieve lobby om ervoor te zorgen dat medicijnen voor iedereen goed beschikbaar zijn.

We voorzien onze achterban van juiste, onbevooroordeelde informatie over alles wat met leven met hiv te maken heeft. Dit doen we met brochures, websites en informatiebijeenkomsten. Lees hierover meer op www.hivnet.org.

We werken voornamelijk met vrijwilligers, zo’n 200 in het hele land. Zij ondersteunen mensen met hiv en organiseren vele bijeenkomsten om ervaringen uit te wisselen of gewoon contact te hebben met gelijkgestemden.

Als je lid of donateur wordt van de vereniging, dan kunnen wij dit belangrijke werk nóg beter doen.

Hiv anno nu