Sites & Services

hello gorgeous

hello gorgeous is een uitgave van de stichting met dezelfde naam en wordt gemaakt door vrijwilligers met hiv en direct betrokkenen. Je kunt ons steunen door een abonnement te nemen: hellogorgeous.nl/abonnement.

Op onze site vindt je nieuws en informatie voor mensen met hiv en hun omgeving. We hebben ook een pagina op Facebook: facebook.com/hellogorgeousmagazine.

Hiv Vereniging

De Hiv Vereniging komt op voor de belangen van mensen met hiv. Op www.hivnet.org vind je informatie over (leven met) hiv, blogs van onder meer vrouwen met hiv en een actief forum. We hebben ook een Facebook pagina: facebook.com/hivverenigingnederland

www.levenmethiv.be

Op www.levenmethiv.be van het Vlaamse Sensoa vind je allerhande info bedoeld voor mensen met hiv.

Vragen?

Over hiv en leven met hiv kun je bellen of mailen met het Servicepunt van de Hiv Vereniging: (020) 689 25 77, ma, di en do van 14 – 22 uur of via servicepunt@hivnet.org.

Over veilig vrijen, hiv en andere soa’s kun je bellen met Aids Soa Infolijn: (0900) – 204 2040. Ma, di en wo: 09.30 tot 15.30 uur, do en vrij: 13.30 tot 15.30 uur. Kosten 10 cent per minuut. Je kunt je vragen ook via de chat of email stellen.

Testlocaties

Op de site van GGD Nederland kun je zien waar je in de buurt kunt laten testen op hiv en andere sos: www.ggd.nl.

Voor jongeren

De Sense Infolijn beantwoordt vragen over seks, veilig vrijen en anticonceptie, maar ook over verliefdheid, relaties en alles wat daarbij komt kijken. Je kunt de Sense Infolijn bereiken per telefoon, e-mail en chat via www.sense.info.

Voor homomannen

Op mantotman.nl vind je veel gezondheidsinformatie voor homemannen. In Amsterdam loopt een campagne om acute hiv-infecties op te sporen. Meer info vind je op hebikhiv.nl.

Hiv anno nu